.st0{fill:#FFFFFF;}

Aktiviteti i parë – gjenerim idesh 

Përpara çdo eventi tjetër, Forumi i Biznesit të Mbretërisë erdhi si rezultat i eventit të ideve dhe nisjes së organizuar nën ombrellën e Projektit Shqiptar të Inkurajimit (AEP). Anëtarët dhe pjesëmarrësit e interesuar ofruan burimet dhe ndihmën e tyre për të krijuar grupin e parë të punës që më vonë do të merrte përgjegjësinë kryesore për të dalë me një vizion, mision dhe qëllime për atë që tani njihet si Forumi i Biznesit të Mbretërisë.


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Lini komentin tuaj


Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohu me Email