Burime

Materialet i shtojmë periodikisht. Ju ftojmë t'i shqyrtoni sipas dëshirës tuaj. 

Mos harroni të abonoheni që t'ju njoftojmë për aktivitetet e ardhshme 🙂

Prezantim: Ndihmë hyjnore në kohë krize

Si të ndikojmë për ungjillin dhe kur nuk jemi shefi!

Libri: Business as Mission When You’re Not the Boss: BAM for the Rest of Us

Njoftohu për aktivitetet e ardhshme