.st0{fill:#FFFFFF;}

Takimi #1 – Vlerat e krishtera në treg 

Për eventin tonë të parë që mbajtëm në Stephen Center, ishin rreth 33 profesionistë dhe sipërmarrës të ndryshëm që morën pjesë në një format forumi, me prezantime video, diskutime në grup dhe një intervistë nga një sipërmarrës i suksesshëm i krishterë shqiptar (shih fotot dhe videon më poshtë)

Pjesëmarrësit e Forumit

Small Group Discussions

Interview with Flamur


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Lini komentin tuaj


Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohu me Email