.st0{fill:#FFFFFF;}

Takimi #3 – Takimi i Krishtlindjes,Dhjt. 20 

Ejani bashkohuni me ne të martën, më 20 dhjetor nga ora 18:00 deri në 19:30 @ Stephan Center

  • Shoqërohu me profesionistë të tjerë të krishterë me të njëjtin mendim
  • Shijoni një gotë verë ndërsa diskutoni atë që Zoti ju ka mësuar për mënyrën se si besimi dhe puna juaj janë të lidhura
  • Ndani shpresat tuaja për Forumin e Biznesit të Mbretërisë në 2023

U sugjerua një donacion prej 200 lekësh

00
Ditë
.
 
00
Orë
.
 
00
Minuta
.
 
00
Sekonda

You missed out!

Customers served! 1 Pjesëmarrësit e regjistruar deri më tani!

Regjistrohu më poshtë!


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Lini komentin tuaj


Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohu me Email