.st0{fill:#FFFFFF;}

Takimi #2 –  Si të keni një ndikim të Ungjillit në vendin e punës kur nuk jeni shefi 

Eventi ynë i radhës ndodhi më 12 Tetor, 2022 @ 18:00-20:00

Së bashku kemi shqyrtuar pyetjen: Si të kemi një ndikim të Ungjillit në vendin e punës kur nuk jeni shefi?

Ku: Kisha “Udha e Shpresës” (afër Qëndrës Stephan)

Tarifa vullnetare: 200 leke  për pijet dhe pijet freskuese

Jeni më se të mirëpritur të regjistroheni dhe gjithashtu të ftoni miqtë dhe kolegët tuaj.

Grupi Punues i KBF-së

Prezantim: Si të kemi një ndikim të Ungjillit në vendin e punës kur nuk jeni shefi?


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Lini komentin tuaj


Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohu me Email