.st0{fill:#FFFFFF;}

Takimi #4 – Ndihmë hyjnore në kohë krize! 23 shkurt 

Miq, takimi ynë i rradhës u zhvillua me datë 23 shkurt 2023 @ 18:00-20:00

Së bashku eksploruam temën: Ndihmë hyjnore gjatë krizës bazuar mbi jetën dhe historinë e Jozefit!

Takimi filloi me prezantimin e temës, ndjekur nga një diskutim në grupe të vogla dhe një kohë interviste me një presonazh të përzgjedhur.

Ku: Qendra Stefan (kati poshtëm)

Kuotë vullnetare: 200 lekë për pije dhe ushqime

Ju ftojmë të abonoheni si dhe të ftoni miqtë apo kolegët për të marrë pjesë në aktivitetet e ardhshme.

Ju faleminderit, grupi i punës për Kingdom Business Forum

Prezantimi: Ndihmë hyjnore në kohë krize

Takimi 4 Kingdom Business Forum
Takimi 4 Kingdom Business Forum

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Lini komentin tuaj


Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohu me Email