.st0{fill:#FFFFFF;}

Takimi #5 – 23 mars – Pse të punojmë fort? 

Miq, takimi ynë i rradhës do zhvillohet në datë 23 mars 2023 @ 18:00-20:00

Së bashku do eksplorojmë temën: Pse të punojmë fort!

Takimi do fillojë me një prezantimin të axhendës, ndjekur nga një ndërveprim në grupe të vogla dhe një kohë interviste me një presonazh të përzgjedhur.

Ku: Qendra Stefan, kati poshtëm

Kuotë vullnetare: 200 lekë për pije dhe ushqimet!

Ju ftojmë të regjistroheni si dhe të ftoni miqtë apo kolegët për të marrë pjesë.

Ju faleminderit, grupi i punës për Kingdom Business Forum - Besimi në Punë!

Customers served! 1 Të regjistruar deri tani


Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Lini komentin tuaj


Adresa e email nuk do publikohet. Fushat e detyrueshme janë të shënuara.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonohu me Email